SPAAR VOOR KORTING

  Bij kapsalon/nagelsalon Brand new kunt u sparen voor korting.
  Bij iedere besteding van 1 euro aan behandelingen krijgt u 1 spaarpunt.
  Bij 300 punten een korting van 7.50 euro op een product.
  Deze punten worden automatisch gespaard en bijgehouden op uw naam in ons computersysteem.

   

  Wij werken met een aantal professionele merken waarin voor iedereen wel iets te vinden is

   

  HET VERHAAL VAN L’ANZA

  Al meer dan 30 jaar pioniert L’ANZA met enkele van de meest geavanceerde, geavanceerde technologie die de industrie ooit heeft gezien. Van verzorging tot kleur, L’ANZA gebruikt de meest geavanceerde ingrediëntentechnologie, perfect uitgebalanceerd met wildcrafted plantaardige ingrediënten en krachtige actieve stoffen om het haar te genezen, te verzegelen en te beschermen. We hebben een reputatie opgebouwd voor het maken van uitzonderlijke producten die worden geprezen om hun onovertroffen prestaties.

  Gezond haar is de basis voor een mooie stijl. Het maakt niet uit welk type of textuur, L’ANZA Healing Hair Care heeft een recept om zelfs je meest ambitieuze haardoelen te bereiken. Healing Hair Colour biedt een volledige aanvulling van permanente, demi-permanente en semi-permanente kleuropties om de trendkleuren van het seizoen te bereiken of gewoon terug te gaan naar je roots.

  GENEZENDE STIJL

  VOOR STIJLCONTROLE & THERMISCHE BESCHERMING:

  Ondersteun, definieer en eindig met Healing Style. Een volledig scala aan controle, van zacht en soepel tot stevig en flexibel, biedt langdurige stijlondersteuning om elke trendy look van vandaag te bereiken.

   

   

  Nieuw verkrijgbaar in onze salon!! Ecru New York

  De Curl Perfect Collectie van ECRU New York bestaat uit verschillende verzorgings- en stylingproducten met een zorgvuldig samengestelde formule van oliën en plantenextracten. Zo zit er in de producten Avocado olie, Kalahari meloenzaad olie, Mango boter en Suikerriet extract verwerkt. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het haar gevoed en gehydrateerd wordt en maken je krullen glanzend en pluisvrij.

  Dierproefvrij       parabeenvrij     sulfaatvrij     color save

  Nu speciaal voor de stoere mannen een heerlijke mannenlijn met hair en bodywash, hairspray, pomade, clay, paste, wax, parfum en shave lotion van Man made 18.21

  verzorgen van acryl ,gelnagels of sopolish gellak van Pro nails in veel verschillende stylen en kleuren.